Anita vandaag 32 jaar !!

Animated_heart_beating_hg_clr

1 juli 2009, de dag dat Anita 32 is geworden. Omdat ze dan ook niet op de site mag ontbreken hier dus de felicitatie online. Vieren doet ze het in besloten kring bij nr.4a maar in de toekomst zal vast de tuin van nr.11 het toneel worden van haar verjaardagen.. Meis van Harte....
|

Nieuwe inrichting in 3D

Industriestraat 11

Afgelopen maandag hebben we het contract voor de overdracht getekend en we zijn dus officieel eigenaar van Industriestraat nr.11. Frans en Rika passen gelukkig nog tot einde dit jaar op ons nieuwe huis en intussen kunnen wij ons beraden over hoe we alles gaan inrichten. Na een korte stop bij een meubelspeciaalzaak en wat gesprekken onderling vooraf was het duidelijk welke kant het op zou moeten. Nu is het een voordeel dat deze jongen inmiddels de software en know-how heeft voor 3D realisaties, zodat we al een aardig beeld konden krijgen van onze nieuwe woonkamer. Zie bovenstaande ontwerp en oordeel zelf.
|

Hiep Hiep Hoera, Zara 4 Jaar !!

Animated_gift_confetti_hg_clr

Wat gaat de tijd toch hard, 4 jaar is ze vandaag alweer geworden, onze Zara. We vieren het vanaf een uurtje of 14.00 bij ons naast het magazijn, en natuurlijk ons tijdelijk onderkomen.. De vlaggetjes hangen en de eerste gast heeft zich aangediend... tot later..
|

Werken in onze toekomstige tuin

zwembad

Ik zag er een klein beetje tegenop maar toen we eenmaal bezig waren ging het van een leien dakje. De oude houten omranding en houten tegels moest wijken, evenals het zand rondom het zwembad. Daarna nog een houten bak maken samen met Frans om het beton in te gieten komende week. Morgen wellicht eens kijken naar een mooie donkere tegel om zo het zwembad een cosmetische en technische opkikker te geven... wordt vervolgd.
|

66666 en... KLIK!

66666

Ok, ok, it’s a guy-thing.. bijzondere km-standen dienen met zorg te worden bekeken. Aftellen en KLIK, daar is de foto. Ik ben ongetwijfeld niet de enige die een glimlach toont als ik weer eens een 111111 heb gehaald of een ander bijzondere km-stand.. Zo zijn wij mannen er van overtuigd dat een auto die gewassen is beter en lekkerder rijdt, Tja! In ieder geval kreeg ik deze stand in Italië onlangs op de teller van Frans zijn Chrysler 300C..
|

What a waste ?

bier

Deze willen we jullie niet onthouden. De laatste minuten in ons huis in Geel brachten we zo door: Jupiler bier dat over de datum was (en niet slechts weken of maanden) via de oprit het riool in laten verdwijnen zodat we de lege flessen en kratten konden inleveren. Met dop lukt dat namelijk niet..
|

"RVS Twan" naar Van Beurden

van Beurden

Op 2 april kreeg goede vriend Twan Moors te horen dat zijn baan bij zijn huidige werkgever kwam te vervallen ivm de economische recessie. Dit was een grote en toch ook onverwachte schok voor het gezien maar onze ”RVS Twan” liet zich niet kisten. Met goede moed en met de positieve juiste instelling is hij gaan solliciteren. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe job per 1 juni bij Van Beurden in Zaltbommel. Helaas hebben we meerdere vrienden, die door de recessie en de gevolgen daarvan, zich kunnen voorstellen hoe Twan en zijn gezin als een achtbaan door de afgelopen weken zijn gegaan, maar nu zeggen we "eind goed al goed" voor familie Moors en waar blijft dat feestje om het te vieren... Of was dat afgelopen weekend in Beers? Winking

P.s. Inge bedankt voor de tekst...
|

Goeie vooruitzichten

P1010483

Gisteren was een geweldige dag met volop zon in Corsica. ’s-Morgens zijn we eerst bij het zwembad gaan liggen en na het middagdutje was het strand onze bestemming. Ik sta op het punt richting ons doel van deze reis te vertrekken om hier bij een klant in Biguglia en Snoezelruimte te installeren. Dit zal wellicht een halve dag in beslag nemen dus dan heb ik nog een middag over om me bij het gezin te voegen en van het mooie weer te genieten. De vooruitzichten zijn zon en geen bewolking tot eind deze week (we vertrekken pas vrijdag) en een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Verdere foto’s vinden jullie bij mijn mobile blog hiernaast.
|

Clubbers Delight 50

Mofu CD4

Het was dit maal een zware bevalling maar hij is er, 23 geweldige Clubtracks in een aaneengesloten set en we zitten alweer op reguliere nummer 50! En dan heb ik het nog niet eens over de 15 delen die ik onder een andere titel dan Clubbers Delight heb gemaakt. Hoe dan ook... dit maal via de website zelf te downloaden. Klik dus gewoon hieronder met jullie rechter muisknop op de file Clubbers Delight 50 en selecteer opslaan als..

Clubbers Delight 50

|

Afzien op het terras

DSC03218

Met tal van Ferrari’s, Porsche’s en andere tropisch en onbetaalbare auto’s die ons passeerden was het voor Onno en mij goed uit te houden. En dan zijn er altijd nog de diverse mensen die aan ons voorbij trokken. Hoe dan ook, na een dagje skieën voor Anita, Onno en Liesbeth en een dagje uitzieken voor ondergetekende, zaten we rond 15.30 uur op het terras in het op dat moment bruisende centrum van Verbier. Een uurtje later kwamen Marieke en Jiska, en even later ook Frits, ons gezelschap houden en werden er nog wat flessen wijn extra besteld om uiteindelijk pas rond 20.00 uur thuis aan het eten te beginnen.
|

Alleen maar TOP!

DSC03207

Zo halverwege de tocht naar beneden kwamen we uit bij de Hamau en niet veel eronder vonden we deze prachtige plek aan het water. Voor iedereen die nu denkt dat boarden of skieën niet meer mogelijk is nu, gezien de temperatuur heb ik nieuws. Het blijkt op de berg het beste van het beste te zijn momenteel. Zon, zon en nog eens zon, geen drukte en 90% van de afdalingen is gewoon OK! Wij hebben ervoor gekozen vandaag de zon op te nemen en een terrasdag te pakken en na de tocht naar beneden zijn we dan ook met Marieke (nicht Liesbeth) en Jiska (haar vriendin) op een gezellig terras beland voor wéér een drankje natuurlijk. Nog even een afsluiter bij de Farinet en langs de pizzeria voor het avondeten om uiteindelijk op de bank te belanden... och wat hebben we het slecht... Winking

|

Hoezo lekker?

DSC03209

03.30 uur aangekomen in Plein Ciel op 1500 meter in Verbier. Even uitpakken, wijn ontkurken, verder met voorpret en uiteindelijk richting de slaapkamers om (zonder wekker) te gaan slapen. In de ochtend een heerlijk ontbijt met de volle zon op ons appartement en daarna het centrum in voor wat shopping om uiteindelijk te belanden op het terras van de Carrefour net boven Verbier voor een lekkere lunch. Liesbeth en ik genoten van een heerlijke kaasfondue en Onno en Anita kozen voor een ander goed gerecht. Nog even een stylish foto via de bril van Onno en te voet naar beneden.
|

Onderweg naar ontspanning

Animated_road_curve_hg_blk

Na een enorm lange file (ze hebben maar liefst 2,5 uur gedaan over de rit naar ons) kwamen Liesbeth en Onno aan in Kerkdriel om over te laden en samen met ons door te rijden naar Verbier voor een aantal dagen écht te genieten van alles wat Zwitserland en met name Verbier dus te bieden heeft. De rit heeft ons uiteindelijk ca. 8 uur kost dankzij de 2 uitmuntende chauffeurs, graag gedaan!
|

Vies veel geluk

DSC03197

Woensdagochtend 10.30 uur sloeg het noodlot genadeloos toe. Op de A67 van Eindhoven naar Antwerpen ter hoogte van de afslag Retie kwam ik door ruimtegebrek niet tijdig genoeg op de rechter weghelft terecht maar op een rijdende afzetting met een behoorlijke snelheid. Een enorme klap slingerde de Nenko bus naar de rechterbaan en uiteindelijk tegen de vangrail. Met een gesprongen en nog narokende airbag en een volledig verwrongen deur was de rechterdeur de enige optie ware niet dat deze tegen de vangrail geparkeerd stond. Dan maar via het raam waar meerdere mede-weggebruikers aangestormd kwamen om hulp te bieden. Hoe onvoorstelbaar ook mankeerde ik niets en heb ik op weg naar de rechterzijde geen enkele vrachtwagen (want die waren er voldoende) geraakt. Hoe dan ook, blij dat ik het nog na kan vertellen...
|

1 april

april

Ok, omdat ik morgenvroeg met zowel Anita als Frans richting Frankrijk vertrek (mixing business with pleasure zullen we maar zeggen) kan ik niemand in de maling nemen op de 1e april. Niet dat ik dat (behalve dan met Onno ooit voor zijn geweldige nieuwe GRATIS GSM Winking )zo snel zou doen, maar tóch. Omdat het dus niet gaat hier nog een leuke en makkelijk te onthouden raadsel (met dank aan mijn brandweercollega Stan):

Welk dier bestaat voor 75% uit wol ? Het antwoord: een wolf....
|

Lekker wakker worden?

DSC03114

Het is maar wat je lekker wakker worden noemt. Na een lange nacht en een eigenlijk ook weer niet (ivm de zomertijd) werden we vanmorgen opgeschrikt door een blaffende Taro. Het leek alsof hij ons ergens voor wilde waarschuwen en niets was minder waar. Eenmaal beneden aangekomen (ze mogen op zondag bijvoorbeeld al eventjes voor de tv zitten tot wij klaar zijn) lag de hele, maar écht de héle kamer onder de hagelslag, vruchtenhagel, filet americain, boter en tal van ander beleg. Blijkbaar wilden ze zelf voor hun broodjes zorgen en ook de afwas erna doen, gezien het feit dat de keuken blank stond en de waterzuiger er aan te pas moest komen. Ik heb de laatste meters laminaat er zelfs uit moeten breken om het onderliggende tapijt te laten drogen. Het zal wel 1 van die momenten zijn waar we over 10 jaar samen met Noah en Zara over kunnen lachen.
|

Van harte welkom

DSC03098

Hulp van de 3? Natuurlijk is het een bewerkte foto maar het mag gezegd worden dat ik donders blij ben met het feit dat Mathijn me al 3 dagen ondersteund en helpt bij alle werkzaamheden in ons nieuwe kantoor in Vorst. Dan was daar ook nog Onno die ons gisteren met een bezoek vereerde. Helemaal vanuit Badhoevedorp kwam hij aangereden en trotseerde net als ons de ontberingen van de Belgische wegdek om daarna te helpen bij de lunch en het verhuizen Winking Thanx mannen!
|

Saint-Denis-Du-Payré nieuwe stijl

Saint Denis

Hier is ie dan eindelijk, de foto van de verbouwing van het prachtige huis van Frans en Rika in Frankrijk. Door allerlei Blog-problemen stonden de door Frans gemaakte foto’s tot vandaag nog steeds niet op het net. Links zien jullie de bestaande woning en rechts, iets dieper liggend, de aanbouw die een stel extra slaapkamers, badkamer, living en garage zullen herbergen. Daarnaast zullen ze over ca. een maand, als alles klaar is, ook beschikken over een verhoogd terras aan de voorzijde. Kortom... het is FIJN, deze zomer in Saint-Denis te zijn Winking
|

Zara in beeld

screen-capture-4

Zo staan we nog eens in de locale krant. Gisteren viel ons oog op bovenstaand stukje in Het Carillion. Maak niet dezelfde vergissing als ons door te denken dat links broertje Noah ook in de weer is, want dit is niet Noah maar Nienke, zijn dubbelgangster Winking
|

34 jaar? Van Harte

screen-capture-9

Wie de foto bekijkt zal niet gelijk denken aan een man van 34 jaar. Maar dat is ie wel, onze Wilco. Van harte met je verjaardag, maatje! Ik kon kiezen tussen de foto van jou als paashaas op een quad of deze feestelijke foto. Laatstgenoemde is het geworden omdat het tenslotte een feestelijke dag is. Jammer dat Anita en ik a.s. weekend niet kunnen komen, maar daar hebben we gelukkig al iets op gevonden samen. Tot snel!
|

Thijs & Ilona jarig !!!

Animated_gift_confetti_hg_clr

Vandaag is het de 28e en feliciteren we zwager en oom Thijs met zijn verjaardag. Het afgelopen jaar ben je naar onze mening een stuk volwassener geworden, een échte (nou ja..) kerel bedoelen we dus. Natuurlijk komt dat door kleine Kris waardoor we anders tegen jullie twee aankijken. Als papa en mama in plaats van Café Kruip-gangers Winking Omdat we toch bezig zijn kunnen we gelijk maar Ilona feliciteren met haar verjaardag morgen de 1e maart, wat worden zusjes toch snel zussen, iets wat ik best vind, omdat me geen ruzie voor kan stellen met mijn zussen en broers.. Hoe dan ook, van harte met jullie verjaardag en we zien jullie met zekerheid morgen.
|

Gastenboek probleem

kwastunderc

Blijkbaar wordt het gastenboek bij velen van jullie volledig uit zijn verband getrokken en zal ik deze moeten aanpassen.. Wellicht dat ie dan misschien wel helemaal moet verdwijnen binnenkort. Ik zal mijn best doen om het op de rit te krijgen...
|

Nenko bij 'Nederland Helpt' op NED 2

DSC02917

Gisterenmorgen werd ik namens Nenko om 09.30 uur verwacht bij de Oncologie-afdeling van het UMC St-Radboud (kinderziekenhuis) omdat Stichting Jaimy daar een volledig nieuw door Nenko ontwikkelde Snoezelkar zou overhandigen. Door sponsoring en dus Stichting Jaimy is deze gift mogelijk gemaakt en de EO zal in het programma ‚Nederland Helpt’ op 19 of 26 maart, of op 5 april aandacht besteden aan de overhandiging. Wie weet zien jullie me nog wel even voorbij komen. We zijn er binnen Nenko wel enorm trots op dat we deze geweldige Snoezelkar hebben ontwikkeld en inmiddels hebben meer geïnteresseerden zich gemeld. Zie hierboven de filmploeg in actie.
|

Nog eentje dan..

DSC02857

Zie hier mijn schoonmoeder Rika in actie tijdens de optocht in Kerkdriel. De Wefkes, zoals ze zichzelf noemen waren uitgedost voor een thema dat alles met ‚Kant’ te maken had. Van ‚aan de late kant’ tot ‚verkeerde kant’ werd uitgebeeld. Hier staat ze met Lucy op de foto en waren ze nog redelijk kwiek, in tegenstelling tot wat drankjes later die dag/avond. Ach!, het is maar één keer per jaar Carnaval, nietwaar?
|

Carnaval in Kerkdriel

DSC02859

In Kerkdriel staat Carnaval op menig To-Do lijstje dus ook Anita en de kinderen moeten daar gehoor aan geven. Daarom ik dus ook, nu zal ik jullie de foto van mij in Carnavalskleding onthouden en een leuk kiekje van de kinderen plaatsen, daar heeft iedereen meer aan. Zaterdagavond is Anita dus met vriendinnen wezen vieren in het centrum van Kerkdriel en op zondag moesten we uiteraard wel even de optocht gaan bekijken waar ook opa en oma ieder jaar trouw deelnemen. Nadien zijn we in den Zevenden Hemel nog even met kinderen in de weer geweest... die hebben genoten. Net als de maandag overigens waar ze op het Kindercarnaval hebben gehost en gedanst met opa, oma, mama en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes.
|

Olando in jury "Wensactie Maasdriel"

Carillon 180209 klein

Frans kreeg het verzoek van de gemeente om als jurylid deel te nemen bij de selectie van 10 wensen ten behoeve van de wensactie voor de gemeente Maasdriel. De gemeente bestaat inmiddels 10 jaar en wil dit onder andere vieren met het invullen van 10 geselecteerde wensen uit de tal van inzendingen. Frans heeft mij daaropvolgend naar voren geschoven om deel te nemen als nieuwe „Drielse”. Vorige week was het dan zover, na eerst een persoonlijke top 10 samengesteld te hebben kwamen we met 3 juryleden, Burgemeester en medewerkster van de gemeente hebben we enkele uurtjes bij elkaar gezeten voor een definitieve selectie. Lees het volledige artikel op de website van het Carillon via deze link naar pagina 11 van de huidige editie.
|

Nieuw bestuurslid 't Verdeelstuk

225brandweerzondergrenzen

Gisterenavond werd in plaats van onze reguliere oefenavond bij de brandweer, de avond door ’t Verdeelstuk (de Personeelsvereniging) gevuld middels de jaarvergadering. Ik heb mezelf kandidaat gesteld nadat ik door diverse collega’s ben benaderd om deel te nemen, men wou graag jong bloed tussen het 7-koppige bestuur. Het kwam uiteindelijk tot een stemming met 2 aftredende en herkiesbare bestuursleden (waaronder de voorzitter). Na 2 stemrondes onder de ca. 75 leden bleek dat onze voorzitter dus alsnog zou aftreden en ik zitting zou nemen in het bestuur. Of dat nou zo verstandig was van mijn collega’s?
|

Gastenboek en mailformulier nu online

gastenboek

Zie hier een afbeelding van het invoerveld in het gastenboek. Gewoon even op de link hiernaast klikken om naar het gastenboek te gaan. Dan even op het schrijfblokje klikken en jullie krijgen dit veld waarbij niet alles hoeft te worden ingevuld. Het is natuurlijk wel makkelijk even je naam en het bericht in te geven. Vergeet overigens niet even de code even over te nemen om zo spam te voorkomen op de cuppy site.

Mochten jullie terwijl je op de site rondsnuffelt ons een berichtje willen sturen, dan kan dat nu ook, klik dan even op MAIL ONS hiernaast en stuur eenvoudig een mailtje.
|

Allemaal een beetje ziek

Animated_yellow_guy_sad_hg_wht

Zara was al de hele week niet in goeie doen, dat wil zeggen, wel verhoging, geen verhoging, wel vehoging, etc. Dan nog het hangen en zeuren... ja, ook dat hoort erbij. Nu had ik mezelf voorgenomen vanmorgen enthousiast met een aantal offertes en ontwerpen aan de slag te gaan maar nu blijkt ook dat onmogelijk. Beide collega’s van kantoor (althans die op maandag aanwezig zijn normaal gesproken) zijn ziek gemeld en dus is Anita nu harder nodig dan ik op kantoor. Wisseling van de wacht dus weer en ik op de kindjes passen. Hup! tekenfilm erop en lekker knuffelen op de bank met z’n 3-en.
|

Hoera! Sten is 5 jaar !

Animated_gift_confetti_hg_clr

Heeeeey Sten, nogmaals van harte gefeliciteerd met je 5e verjaardag namens je Peetoom. Ook natuurlijk van tante Anita, Zara en Noah. We vonden het écht gezellig op je verjaardag en we hebben samen toch mooi even die LEGO politievrachtwagen in elkaar gezet... Nu maar snel 6 worden!
|

Clubbers Delight Feb 2009

Mofu CD1 kopie

En daar is ie weer! Vers van de pers de laatste Clubbers Delight. Downloadlink vinden jullie hieronder..

Clubbers Delight Feb 2009

|

58 jaar getrouwd

screen-capture-4

31 januari 1951 zijn ze getrouwd en vandaag is dat dus al 58 jaar geleden. Opa en oma Nendels, wij (Olando, Anita, Frans, Rika, Kitty en Arjan en natuurlijk de rest van de familie Nendels) willen jullie van harte feliciteren met jullie trouwdag.
|

Zóóó leuk !! Squeek squeek squeek !Met dank aan Maarten W. voor de mail...
|

En dan nog deze... De Outtakes


|

Nog eentje dan...

Kitty en Zara in actie

Volop sneeuw, handschoentjes en de juiste kleding zijn enkele voorwaarden voor een beetje sneeuwpret. Een leuke en prettig gestoorde tante Kitty en oom Arjan zijn de andere. Sleetje naar boven en weer naar beneden, dollen, zingen en springen, niets is Kitty en Arjan te gek als peettante van Zara en peetoom van Noah. Dit was slechts één van Zara’s favorieten met tante Kitty.
|

Dollen in de sneeuw

DSC026401

Het was voor de wintersporters onder ons ietsje minder weer vanmorgen. Na enkele afdalingen met ons 4-en (Kitty, Arjan, Anita en ik) zijn we in de umbrella-bar terecht gekomen voor eine Heiße Schoko! Nog een lift naar boven en voor de lunch naar het Panorama-restaurant voor het beroemde halve haantje met brood... zó lekker! Tegen 14.30 uur waren we uiteindelijk weer beneden (met veel beter zicht en prima omstandigheden) ter hoogte van Castello en vonden we het genoeg geweest. Kitty nam nog een lift en afdaling en voegde zich bij ons om samen met de kinderen eventjes in de verse sneeuw te gaan sleeën. Iedereen zat bij iedereen op de slee en er werd wat afgelachen deze laatste middag van onze wintersportvakantie.
|

Minder zon op de laatste dag

screen-capture-1

Het is licht betrokken, zo vlak voor ons gezamenlijk ontbijt. Geen kater, geen vermoeidheid, wel een gezellige dag voor de boeg. Potje sleeën met de kinderen en nog wat afdalingen en het zit er bijna weer op. We hebben er het maximale tot nu toe uit weten te halen dus ons hoor je niet.
|

Afterparty in Castello

DSC026341

Rond 17.00 uur zijn Arjan, Kitty, Anita en ik begonnen met een doorgewinterde Apres-Ski avond die begon in het nabij gelegen Gerlos. Met als eerste natuurlijk de Cin-Cin, zoals jullie al hebben kunnen zien op mijn mobile blog. Na wat uurtjes met hollandse hossa hossa nummers en tal van verschillende shots en Ba-Co’s voor mij vonden we het tijd voor een hapje in Gerlos bij de plaatselijke Pizzeria. Anita was echter zo doodop dat we toch maar besloten de taxi te laten komen richting ons eigen gezellige onderkomen Castello in Königsleiten. Eenmaal daar kroop Anita onder de wol en zijn wij bij Frans en Rika aan hun tafeltje gaan zitten voor een Pizza. Na enkele happen bleek echter al dat ik nét een drankje te veel op had en ben ik wijselijk genoeg ook mijn bedje op gaan zoeken. Een gezellige foto lukte nog net..
|

Goeiemorgen vanuit Königsleiten

DSC026021

Een hele goeiemorgen allemaal vanuit ons appartement Gerlosspitze in Königsleiten. Het is half negen ’s-ochtends en Frans en Rika komen net van appartement Reichenspitze (verderop in de gang) bij ons binnen voor het gezamenlijk ontbijt. Gisteren dus een zonnige dag met lekker eten, ontspanning, afdalingen en later in op de dag een heerlijk diner in ons eigen restaurant beneden. Vandaag is het wederom goed weer en de zon breekt net door. Rond 09.30 uur hebben we afgesproken met een aantal leden van de familie Moors voor een tocht, waar Kitty en Arjan zullen meegaan en wij hier in de buurt zullen blijven voor de kinderen. Al met al goed geregeld!
|

Volop sneeuw in Geel (BE)

IMG_0264

Het was toch wel een beetje een verschil met Kerkdriel. We werden begin deze week verrast met een mooie laag sneeuw en met name mijn kinderen hebben hiervan genoten. Eenmaal in België ontdekte ik echter dat het daar net ietsje meer gesneeuwd had aangezien ik slechts met een beetje vaart de schuine oprit op kon komen. Naast de kantoorwerkzaamheden dus ook maar even de sneeuwschuiver van onze buurman (de Apotheek) geleend en alles sneeuwvrij gemaakt. Ik denk dat een 20 cm sneeuw ons terrein bedekte dus dat was niet in een half uurtje geregeld. Mooi? dat dan weer wel..

|

En "Milan" is geboren

Animated_earth_with_breaking_news_text_hg_wht

Vers van de pers (Anita zit nog aan de telefoon momenteel met de kersverse mama) kan ik jullie melden dat Milan is geboren. Hij weegt 4065 gram en mama en zoon maken het goed. Simone en Gert zijn in het ziekenhuis in Nijmegen omdat er wellicht complicaties zouden kunnen zijn met Milan’s niertjes maar vooralsnog alleen positief nieuws heb ik begrepen. Van harte Gert, Simone en natuurlijk Robbin.
|

130 en 70 cm sneeuw

E178211L1B111591D0W372H280

130 cm op de top en 70 cm in het dal en de vermelding dat de omstandigheden GOED zijn op sneeuwhoogte.nl (zie info in sidebar op deze site. Oók de weergoden lijken ons goed gezind te zijn. Aanstaande zaterdagochtend rond de klok van 06.00 uur vertrekken Frans en RIka samen met mijn vrouw en de (klein)kinderen naar Königseiten voor een dag of 5 genieten van het zonnetje en de sneeuw. Waar zij dus zaterdagochtend de reis maken en zich daar vast het appartement eigen maken bij Haus Castello, rij ik exact 24 uur later dezelfde route nadat ik op zondagochtend om 06.00 uur Arjan en Kitty heb opgepikt in Den Bosch (die na een reguliere stapavond te hebben verzorgd tot ca. 06.00 uur nodig denken te hebben om hun café Jij & Ik schoon achter te laten. Oostenrijk, Wir sind fast da!
|

Lang zullen ze leven

Animated_gift_confetti_hg_clr

Hieperdepiep... HOERA! Mijn mama is weer een jaartje ouder en ook onze lieve vriendin Inge schrijft een jaartje bij. Bij oma Hoehoe (zoals de kleinkinderen haar gekscherend noemen) gaan we vanmiddag op visite en alhoewel Inge haar verjaardag dit jaar niet viert gaan we toch nog heel even onaangekondigd op de koffie.
|

Clubbers Delight New Year 2009 Mix

New Year mix

Ik heb er een weekje aan gewerkt maar het is een geweldig goede start voor het nieuwe jaar, de Clubbers Delight New Year 2009 Mix! Klik de download hieronder en ga uit jullie dak met de 14 laatste en vooral lekkerste clubtracks. Enjoy!

Klik hier om mix te downloaden
|

Alleen het allerbeste dit jaar

Animated_christmas_stars_sparkling_hg_wht

Nieuw jaar, nieuwe kansen voor iedereen. Wij wensen jullie het allerbeste en hopen iedereen dit jaar meer te kunnen zien. Gelukkig is de eerste stap gezet met het betrekken van ons onderkomen in Kerkdriel. Minder afstand, minder rijden dus minder stress en vooral meer rust. Vannacht was het raak voor mijn collega’s van de Brandweer toen rond 23.30 uur de melding kwam van de uitslaande brand in Ammerzoden (op steenworp afstand van Kerkdriel) waarbij een loods en voorbouw van een tuincentrum welke tevens vuurwerk verkocht bijna geheel in vlammen op ging. Wij hebben genoten van de gezelschap van onze vrienden in Inge, Twan, Simone en Gert en hun kinderen om rond de klok van 01.30 uur aan te schuiven bij de buren. Tegen 04.30 uur rolde ik mijn bed in om vanmorgen door de kinderen rond 08.00 uur geclaimd te worden. Welkom in 2009!
|

In de startblokken

2 jan

Het 4 maanden wachten wordt morgen beloond gezien de foto van onze auto bij de Audi dealer in Den Bosch. Nog even de personal touch aanbrengen, morgen na aflevering om 10.00 uur op onze vrije dag, en we zijn goed voorzien voor de komende jaren.
|